Їздив п’яним за кермом і не заплатив 80 тисяч гривень штрафу: у Харкові у водія конфіскували авто

Про це сьогодні на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник управління забезпечення примусового виконання покарань у Харківській області Сергій Розумний.

За його словами, співробітники Шевченківського відділення Державної виконавчої служби в місті Харкові 4 листопада вилучили Mercedes у 32-річного громадянина Нігерії. Власник машини неодноразово порушував правила дорожнього руху, керував машиною в стані сп’яніння і не сплачував штрафи, сума яких склала понад 80 тисяч гривень.

252266609_640167094062515_169891361633559192_n.jpg

 

Опублікували відео з салону Infinity за кілька хвилин до смертельної аварії

Як розповів Сергій Розумний, автомобіль Mercedes був заарештований. Якщо найближчим часом громадянин Нігерії не сплатить штрафи, його авто виставлять на продаж. Окрім цього, співробітники Основ’янсько-Слобідського відділення Державної виконавчої служби завершили шість проваджень, відкритих щодо водіїв, що перевищили швидкість руху.

“Можу вирішити будь-яке питання за 100-200 доларів”: у мережу виклали листування з хлопцем, який влаштував смертельну ДТП у Харкові

Нагадаємо, раніше на Салтівці зіткнулися чотири легковики. ДТП сталася на проспекті Тракторобудівників. Учасниками аварії стали Chevrolet, Daewoo, Jeep і Audi. В результаті події постраждав водій Chevrolet. Чоловіка з травмами різного ступеня тяжкості медики шпиталізували до лікарні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі