З бюджету Харківської області виділили кошти на підготовку населення до національного спротиву

Депутати Харківської облради підтримали фінансування з обласного бюджету на утримання та матеріально-технічне забезпечення функціонування комунальної установи «Обласний центр підготовки населення до національного спротиву». Рішення затвердили на засіданні сесії 20 лютого.

«Метою прийняття рішення є необхідність створення належних умов для функціонування обласного центру підготовки населення до національного спротиву, яка забезпечує реалізацію комплексу заходів, які організовуються та здійснюються з метою сприяння обороні України шляхом максимально широкого залучення громадян України до дій, спрямованих на забезпечення воєнної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності держави, стримування і відсіч агресії», – зазначається у пояснювальній записці.

Харківська ОВА встановлює 65 захисних споруд модульного типу для захисту населення від обстрілів (Фото, Відео)

Як повідмили у пресслужбі облради, орієнтовний обсягом фінансування проєкту у 2024 році складе 14 мільйонів гривень. Кошти з обласного бюджету підуть безпосередньо на заробітню платню працівникам центру та на забезпечення функціонування закладу.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі