З Харкова скасували чотири приміські поїзди

“Укрзалізниця” скасувала низку приміських поїздів по всій Україні. Обмеження торкнулися Харківської, Київської, Львівської, Одеської та інших областей. Про це повідомили на сторінці компанії в Facebook.

Вторгнення Росії: що відбувається в Україні 25 лютого (оновлюється)

У нашому регіоні не курсуватимуть чотири електрички. Через те, що вони проїжджають небезпечні зони, тимчасово скасували Харків-Козача Лопань, Харків-Слов’янськ, Харків-Бахмут та Харків-Лозова-Краматорськ. Решта складів як і раніше курсують.

“Пасажирів просимо зберігати спокій, мати при собі документи, що засвідчують особу, бути готовими до можливих перевірок речей і уважно слухати оголошення на вокзалах і станціях”, — заявили в “Укрзалізниці”.

Військово-цивільна адміністрація, міст та запаси крові: що відомо про обстановку в Харкові

Нагадаємо, раніше в Харкові СБУ попросила повідомляти про мітки на дорогах. Це може бути система сигналів, яку російська армія використовує для координації вторгнення. Повідомити про мітки слід в поліцію за номером 102 або в СБУ за номером (057) 700-34-50.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі