З ХОДА звільнився голова обласного управління охорони здоров’я

Сьогодні Вадим Іванніков працює останній день.

З посади директора департаменту охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації звільнився Вадим Іванніков.

Як розповів Newsroom сам чиновник, заяву він написав ще в понеділок, а сьогодні, 30 липня, у нього останній робочий день у Білому домі.

“Я написав заяву за власним бажанням, тепер її повинні узгодити в міністерстві. Попереду мене чекає тривале лікування. Я не можу так довго перебувати на лікарняному. Думав, що впораюся з часу, але це затягується надовго. Просто значитися не хочу, тому прийняв це рішення”, – сказав Іванніков.

Чиновник запевняє, що нарікань на керівників у нього немає, але шкодує, що не встиг попрацювати, і хвалить колег.

“Це одні з кращих колег, працездатний і незаслужено ображений колектив”, – сказав Іванніков.

Голова обласного управління охорони здоров’я каже, що вийшов з лікарняного, який тривав з травня. У ХОДА про це нічого не знають

Нагадаємо, Вадима Іваннікова призначили на посаду 11 березня, а через дев’ять днів керівник області повідомив про те, що звільнив чиновника. За словами Кучера, приводом послужило рішення медика забрати у районів області апарати ШВЛ і перевезти їх до Харкова. Однак пізніше з’ясувалося, що голова департаменту знаходиться на лікарняному. У зв’язку з цим губернатор скасував своє розпорядження.

Через час Іванніков виявився одним з учасників скандалу з обласною інфекційною лікарнею. Тоді головний лікар медзакладу звинуватив чиновника у “неаргументованих розпорядженнях”. Після цього керівник обласного управління охорони здоров’я також пішов на лікарняний.

“Щоб прийняти рішення, Іванніков повинен вийти з лікарняного. Я все роблю. Звільнити без виходу з лікарняного я можу, якщо він буде лікуватися пів року. Але я все роблю для того, щоб якомога швидше його вилікувати, повірте. Є позитивні тенденції”, – говорив на початку липня Олексій Кучер. У кінці травня Іванніков знову пішов на лікарняний.

23 липня Вадим Іванніков вийшов після лікарняного, на якому знаходився близько трьох місяців.

Коментарі