З початку року в Харкові за неправильне паркування виписали штрафів на 1,3 мільйона гривень

Про це сьогодні повідомили в інспекції з паркування Департаменту інспекційної роботи Харківської міської ради.

З вулиць Харкова зникли паркувальники: як тепер оплатити послугу

За інформацією відомства, з початку 2022 року в Харкові інспектори зафіксували 7,8 тисячі порушень. Зокрема, співробітники інспекції склали 5545 штрафів за порушення правил зупинки та стоянки транспортних засобів на суму 1,13 мільйона гривень. Ще 2258 – порушення правил паркування на 217 тисяч гривень.

У Харкові комунальні парковки виявилися збитковими – ХАЦ

В інспекції з паркування також зазначили, що згідно з показниками поточного року, сума надходжень до бюджету Харкова у порівнянні з аналогічними показниками 2021 року зросла на 754 тисячі гривень.

Нагадаємо, раніше в Харкові запустили державний сервіс для перевірки електронних квитанцій. Інновацію впровадили в Бюро технічної інвентаризації та Центрах надання адміністративних послуг. Завдяки запуску check.gov.ua фахівці БТІ та СПУ зможуть встановити факт оплати послуг без паперового підтвердження. Зараз до сервісу підключені “Приватбанк”, “А-банк”, “Монобанк”, “Штрафи UA” та LuckyPay.Оnline.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі