Задушила дитину та вистрибнула з вікна: харків’янка розповіла, що спонукало її на вбивство

Мати, що вистрибнула з вікна на Салтівці, деякий час пролежала на землі без свідомості, а прийшовши до тями, сама подзвонила в поліцію. На місце приїхали медики та правоохоронці й побачили жінку, яка не могла рухатися. Її відвезли в лікарню. Про це розповів прессекретар прокурора Харківської області Дмитро Чубенко.

“Не могла вона цього зробити”: завідуюча дитсадка розповіла про матір загиблої дитини

Жінка розповіла правоохоронцям, що лікарі виявили у неї важке захворювання, пов’язане з імунодефіцитом, і вона вирішила вбити свою дитину, а потім вчинити самогубство, оскільки, за її словами, ніхто інший не зміг би піклуватися про сина так, як вона.

Радом з тілом малюка слідчі виявили пояс від халата. Зараз правоохоронці збирають на місці трагедії матеріали, які передадуть на експертизу, щоб встановити, хто насправді вбив дитину.

За попередньою інформацією, 36-річна харків’янка не перебуває на психіатричному обліку, раніше до кримінальної відповідальності не притягувалась.

У жінки – перелом таза, множинні переломи ребер і забої, їй провели кілька операцій. Медики поки не дозволяють правоохоронцям провести допит постраждалої.

Спокійна та турботлива: що кажуть сусіди харків’янки, підозрюваної в удушенні дитини

Дмитро Чубенко додав, що жінці обов’язково призначать психіатричну експертизу. Чи дійсно вона важко хвора, поки не встановлено. За вбивство дитини їй загрожує до 15 років в’язниці.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі