Загибель дитини в ванній: суд виніс вирок батьку

Московський районний суд Харкова виніс вирок батьку, через неуважність якого загинула однорічна дитина. Прокуратура планує оскаржити рішення. Про це повідомили в пресслужбі обвинувачів.

У Безлюдівці потонула дитина: медики розповіли, що вона відпочивала без дорослих

Трагедія сталася в серпні 2019 року. 34-річний чоловік був удома разом з сином. Він залишив дитину у ванній без нагляду та пішов в іншу кімнату. Малюк наковтався води й загинув.

Харків’янина визнали винним за статтею 135 КК України (“залишення в небезпеці, що спричинило смерть людини”). Його засудили до 3,5 років позбавлення волі. Наразі вердикт не набув чинності. Прокуратура вважає його занадто м’яким і планує оскаржити вердикт.

Під Харковом через неуважність матері загинула дитина: справу направили до суду

Нагадаємо, раніше суд виніс вирок у справі про спробу зґвалтування шестирічної дитини в Пісочині. Група підлітків завела двох братів в будівлю закинутої аптеки. Там один з молодиків домагався до молодшого з хлопців і змушував дитину вступити з ним в інтимний контакт. Пізніше ті ж дії продовжилися і на вулиці. Однак, за даними слідства, школяр не зміг довести розпочате до кінця через втручання свідків. Фігурант повністю визнав свою провину. За замах на зґвалтування малолітньої дитини його засудили до п’яти років позбавлення волі з двома роками умовно.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі