Загибель робітника на будівництві: в поліції озвучили подробиці трагедії

У Харкові правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі будівельника на вулиці Василя Стуса. На 44-річного чоловіка впала металева конструкція, від отриманих травм він помер. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

На “Електроважмаші” в результаті нещасного випадку загинув робітник

Нагадаємо, трагедія сталася вчора вдень на території будмайданчика, що належить компанії “Мегабудінвест”. На місце НП приїжджала швидка допомога, проте медикам залишалося лише констатувати смерть робітника.

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 272 (“порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою”) КК України. Фігурантам може загрожувати до восьми років позбавлення волі з забороною займатися певною діяльністю.

33.jpg

Фото: ГУ НП у Харківській області

Нагадаємо, раніше Комінтернівський районний суд Харкова виніс вирок директору інженерно-будівельної компанії, співробітник якої загинув під час робіт на промисловому підприємстві. 11 травня 2017 року працівники ТОВ “Металан” прибули на харківський велозавод, де повинні були демонтувати обладнання в цеху на третьому поверсі й викинути металевий мотлох з пролому в стіні. Один з них не втримався і зірвався вниз. Від отриманих травм 37-річний чоловік помер на місці. Директора засудили до п’яти років позбавлення волі. Однак реальне покарання суддя Ніна Фатєєва замінила на випробувальний термін на два роки.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі