Загибель жінки під колесами Infiniti та Daewoo: поліція відкрила кримінальне провадження

Харківські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом аварії, внаслідок якої загинула 72-річна жінка. Пенсіонерка йшла пішохідним переходом, коли її збив автомобіль Infiniti. Від удару постраждалу відкинуло під колеса Daewoo, який їхав зустрічною смугою. Про це повідомили у пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харкові військовослужбовець збив на смерть пішохода

Пішохід померла на місці. Правоохоронці встановили особи обох водіїв – за кермом Infiniti була 31-річна жінка, а Daewoo керував 56-річний харків’янин. За даними правоохоронців, вони були тверезі. Обидві машини зараз перебувають на штрафмайданчику. За фактом того, що сталося, відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК України (“порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини”). Якщо вина фігурантів буде доведена, їм може загрожувати до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше в Харківській області п’яний водій легковика на смерть збив велосипедистку. Місцевий мешканець у стані алкогольного сп’яніння сів за кермо чужого автомобіля ВАЗ-2105 та вирушив із села Новоосинове у бік населеного пункту Ковшарівка. По дорозі чоловік втратив керування та збив велосипедистку, яка рухалася у тому ж напрямку. Постраждалу доправили до лікарні, але врятувати її не вдалося. Суд засудив водія до шести років ув’язнення.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі