Захищав дружину і кілька разів ударив кухонною сокирою сусіда: чоловікові винесли вирок

Відповідні матеріали справи опублікували в Єдиному держреєстрі судових рішень.

За даними слідства, інцидент стався в січні 2014 року. У квартирі на кілька сімей один з чоловіків звинуватив сусіда в крадіжці кабелю. Не бажаючи вступати сварку, фігурант пішов у свою кімнату. Коли його дружина повернулася з роботи, сусід став звинувачувати її чоловіка у крадіжці та між ними сталася бійка.

Почувши крики дружини, фігурант вибіг з кімнати, схопив кухонну сокиру та став бити сусіда. Чоловік завдав потерпілому удари по голові, животу, плечах, ліктях та відрубав палець на лівій руці.

Під Харковом син одним ударом лому вбив батька

Слідчому потерпілий повідомив, що під час розмови з дружиною сусіда, жінка накинулася на нього та стала бити його ножицями. Намагаючись захиститися, чоловік відштовхнув сусідку, та впала і потім на нього накинувся її чоловік з сокирою.

Під час суду фігурант визнав свою провину і розкаявся у скоєному. Також він повідомив, що в момент конфлікту не усвідомлював своїх дій, захищаючи дружину. Суд визнав чоловіка винним і засудив до п’яти років позбавлення волі з випробувальним терміном на три роки. Крім цього, фігурант зобов’язаний виплатити потерпілому 108300 гривень як моральну компенсацію.

Згвалтування неповнолітньої та викрадення людини: рецидивіст вийде на свободу

Раніше Валківський районний суд Харківської області виніс вирок чоловікові, який намагався захистити матір та випадково вбив батька. Студент Харківського національного аграрного університету разом з близькими та своїм товаришем поїхав забирати п’яного батька з сусіднього села. Між матір’ю і батьком хлопця спалахнула сварка, під час якої чоловік спробував вдарити жінку. Син втрутився і завдав жертві два удари держаком сапки. Потерпілий отримав забій і розрив селезінки з сильним крововиливом, через що в той же день помер.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі