Занесло на повному ходу: в мережі з’явилося відео аварії на Плеханівській

У Харкові на вулиці Плеханівській сталася аварія, через яку виник затор. Легковик опинився на зустрічній смузі і частково заблокував її. Про це повідомили в соцмережах.

Пізніше в Telegram-каналі “ТРУХА” з’явилося відео інциденту. На записі видно, що “Таврію” занесло перед мостом, після чого некерована машина перетнула трамвайні колії і виїхала на зустрічну смугу, де врізалась в іншу машину. В патрульній поліції зараз уточнюють інформацію про те, що трапилося.

 

 

 

Нагадаємо, раніше в центрі Харкова водій легковика врізався в машину швидкої допомоги. За даними правоохоронців, аварія сталася 30 вересня на вулиці Пушкінській, 14. Водій Peugeot порушив правила дорожнього руху і врізався в автомобіль швидкої медичної допомоги Citroen. В результаті зіткнення ніхто не постраждав. Відносно водія Peugeot патрульні склали протокол за статтею 124 (“порушення правил дорожнього руху”) КУпАП.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі