Завдав водієві автобуса 15 ножових поранень: через чотири роки поліція затримала підозрюваного

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними слідства, в середині червня 2017 року в поліцію надійшов сигнал про те, що в селищі Васищево на узбіччі стоїть маршрутний автобус з включеними фарами. За кермом транспортного засобу знаходився труп чоловіка.

Під час огляду місця події правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 42-річний житель села Лизогубівка, який з вересня 2014 року працював водієм маршрутки. На його тілі експерти виявили 15 колото-різаних поранень.

Вдарила ножем жінку після 15 років дружби: суд виніс вирок харків’янці

Через чотири роки поліцейським вдалося розшукати підозрюваного. Під час слідства поліцейські з’ясували, що в день вбивства фігурант зустрічав свою матір, яка їхала на рейсовому автобусі “Харків-Хорошево”. На зупинці жінка поскаржилася синові на водія, який відмовився її везти як пільговицю, а також ображав її та інших пасажирів. Провівши матір додому, підозрюваний вирішив помститися кривдникові.

Того ж вечора на станції “Жихор” чоловік попросив того ж водія підвезти його. Перед в’їздом в село Васищеве підозрюваний зажадав зупинити автобус та відкрити двері. Після цього чоловік дістав ніж завдав водієві 15 ударів в різні частини тіла. Упевнившись, що опонент мертвий, пасажир викинув ніж та зник.

У Харкові затримали іноземця, якого підозрюють у створенні злочинного угруповання

16 грудня 26-річному жителю села Хорошево вручили підозру за статтею 115 (“умисне вбивство”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, раніше харків’янин посварився з товаришем і підклав гранату йому на колесо. Як з’ясувалося, у вихідний 31-річний чоловік приїхав ввечері в ресторан по вулиці Люсинській на зустріч з 40-річним знайомим. Чоловіки посварилися, після чого останній вийшов з ресторану і поклав на колесо автомобіля знайомого предмет, схожий на бойову гранату “РГД-5”. Власник авто виявив боєприпас та викликав поліцію, зловмисника оперативно затримали.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі