Збив двох жінок на пішохідному переході: поліція затримала водія

Харківські правоохоронці затримали чоловіка, який був за кермом Hyundai Elantra під час смертельної аварії в Люботині. На цей час йому не оголосили підозру. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харківській області п’яний водій збив на смерть велосипедиста

Нагадаємо, вчора ввечері біля зупинки “Водяне” збили двох жінок. ДТП сталося на пішохідному переході. Від отриманих травм 56-річна місцева жителька померла на місці. Другу постраждалу доставили в лікарню швидкої та невідкладної допомоги. Однак сьогодні вранці 21-річна дівчина померла.

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК України (“Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох і більше осіб”). Водія затримали, зараз вирішується питання про оголошення йому підозри. У разі, якщо вина чоловіка буде доведена, йому загрожує до десяти років позбавлення волі з трирічною забороною керувати транспортними засобами.

У Харкові водій маршрутки врізався в легковик: Opel відкинуло на тротуар (Фото)

Нагадаємо, раніше в Харкові позашляховик протаранив легковик. Аварія сталася ввечері 23 листопада на вулиці Шевченка. Близько 20:10 зіткнулися автомобілі Ford Ranger та Mazda. Як повідомили у відділі комунікації обласного управління Нацполіції, в ДТП постраждав 17-річний пасажир легковика. Після огляду медиками молодика відпустили додому.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі