Збив жінку та сховав автомобіль: у Харківській області розшукали водія

ДТП сталася вчора вранці в місті Куп’янську. Під колесами авто загинула 43-річна місцева жителька. Водій машини зник з місця події. Правоохоронці розпочали розшук порушника та того ж дня затримали його.

У Харкові копи розшукали водія Lexus, який об’їжджав пробку по зустрічній смузі (Відео)

Як повідомили у відділі комунікації поліції регіону, за кермом перебував 33-річний житель Куп’янського району. Виявилося, що після ДТП чоловік поїхав до родички, яка живе за 30 кілометрів від Куп’янська та сховав автомобіль у неї у дворі.

За результатами медичного огляду водій був тверезий. Слідчий поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України: Порушення правил безпеки дорожнього руху. За цією статтею чоловікові загрожує до 8 років в’язниці.

У Харкові чоловік викрав мотоцикл та сховав його в під’їзді хостелу

Нагадаємо, 5 грудня на трасі між Чугуєвом та Малинівкою виявили збитого 19-річного хлопця з численними травмами. До злочину виявилися причетні 16 та 26-річний жителі Чугуївського району. Неповнолітній хлопець підробляв на мийці, взяв ключі від авто без дозволу власника і поїхав кататися разом зі своїм старшим товаришем. Друзі розпивали алкоголь і по черзі сідали за кермо. У поліції встановили, що пішохода збили, коли машиною керував 26-річний хлопець. П’яні товариші поїхали з місця ДТП та кинули машину в посадці за селищем. Старшого хлопця заарештували, 16-річного відправили під домашній арешт. Досудове розслідування триває.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі