Жінка “прогуляла” гроші, зібрані на ремонт дитсадку в батьківському чаті

У місті Куп’янськ Харківської області 27-річну місцеву жительку підозрюють у шахрайстві. Жінка була членом батьківського комітету та зібрала шість тисяч гривень, які витратила на власні потреби. Про це повідомили в пресслужбі “главку”.

За даними слідства, жителька розмістила в батьківській групі оголошення про необхідність зробити ремонт в групі дитячого саду. Десять батьків перерахували їй по 600 гривень. Однак замість ремонтних робіт фігурантка витратила гроші на алкоголь і продукти. Зараз їй оголосили підозру за статтею 190 КК України (“шахрайство”), жінці загрожує до трьох років позбавлення волі.

“Представник Кернеса” виманила у старенької 45 тисяч гривень: суд виніс вирок

Нагадаємо, раніше в Харкові затримали рецидивістку, яка ховалася від силовиків два роки. Фігурантку розшукували за шахрайство на 30 мільйонів гривень і викрадення авто (стаття 190 і 289 КК України). Раніше громадянку неодноразово притягували до відповідальності за вчинення крадіжок. Викрадене майно вона використовувала у своїх інтересах, а також для придбання дорогоцінних каменів. За даними правоохоронців, жінка займалася на території Київської та Дніпропетровської областей.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі