Жінку та її співмешканця засуджено за створення дитячої порнографії (Фото)

Прокурори Деснянської окружної прокуратури в Києві довели вину матері та її співмешканця у виготовленні, розповсюдженні та примушенні власних неповнолітніх дітей до участі у створенні дитячої порнографії, а також застосуванні щодо них насильства сексуального характеру та знущання (згідно зі статтею 301-1, 153 і 156 Кримінального кодексу України).

Судом призначено максимальний термін покарання – 15 років позбавлення волі. Крім цього, на тривалий термін (3 роки) фігурантів позбавили права займатися будь-якою діяльністю, пов’язаною з доступом до інформаційно-телекомунікаційних систем.

Прокурори в суді довели, що жінка та її співмешканець, які опікували двох неповнолітніх дітей — 13-річного хлопчика та 12-річну дівчинку, примушували їх до участі у створенні дитячої порнографії, застосовували щодо них насильство та знущання.

У Кропивницькому судять сімейну пару, яка розбещувала власних дітей

Вони поширювали ці матеріали через Інтернет. Чинились ці злочини протягом року та були припинені лише за втручання правоохоронців.

Деснянський районний суд Києва повністю підтримав прокурорську пропозицію про максимальне покарання.

На підставі рішення суду, дані про цих осіб були внесені до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітніх осіб.

Наразі діти перебувають під опікою бабусі.

Досудове розслідування проводилося слідчими Деснянського управління поліції Головного управління Національної поліції міста Києва за участю Департаменту міграційної поліції.

Коментарі