У Кропивницькому судять сімейну пару, яка розбещувала власних дітей

У Києві суд обирає запобіжний захід для сімейної пари з Кіровоградської області, яка примушувала своїх дітей зніматися в дитячому порно та викладала це в інтернет з метою заробітку, повідомляє “Київ. Оперативний”.

В Одесі вчителька побила п’ятикласника пляшкою прямо на уроці (відео)

Так, правоохоронці отримали інформацію від своїх колег з Австрії, що з території України надходить потік дитячої порнографії. Було відкрито кримінальне провадження, в ході якого ідентифікували дітей-“акторів” – ними виявилися 13-річний хлопчик та 14-річна дівчинка.

У Запорізькій області винуватці смерті 11-річного хлопчика зізналися у викраденні та вбивстві жінки

Потім інформація пішла все більш шокуюча — порнографія виготовлялася вже досить давно. А примушували дітей до створення фото- та відео-контенту рідна 34-річна мати та її 35-річний співмешканець. 26 січня жінку та її коханця затримали, 27 січня їм оголосили про підозру.

Нагадаємо, 17 січня стало відомо, що в Запорізькій області виявили мертвою 11-річну дитину, яку майже п’ять місяців шукали силами поліції та волонтерів. Максим Самофалов, учень місцевої школи-інтернату, пропав недалеко від Мелітополя 29 серпня 2021 року, коли вийшов з дому гуляти, а додому не повернувся. У цій справі затримали двох раніше судимих українців, які показали, що викрали дитину в кінці серпня, протримали в підвалі три тижні, а коли він помер, забетонували його там же.

Коментарі