Змусив 12-річного сина займатися крадіжкою: у Харкові судитимуть рецидивіста

Фігуранту загрожує до 10 років в’язниці. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, в жовтні 43-річний раніше судимий за крадіжку чоловік зі своїм 12-річним сином знаходився біля будинку на вулиці Наумівській. Харків’янин вирішив вкрасти металеві будівельні ліси. Батько переконав сина, що матеріали належать йому. Чоловік змусив хлопчика перелізти з ним через паркан, а потім “подільники” винесли ліси з чужого двору. Після скоєного батько з сином втекли з місця крадіжки.

Двох студентів засудили за поширення вірусу для крадіжки криптовалюти

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 185 (“крадіжка”) та 304 (“залучення неповнолітніх до протиправної діяльності”) КК України. Матеріали справи передали до Київського районного суду. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

У Харківській області чоловік вийшов з колонії та обікрав племінницю

Нагадаємо, раніше злодії обікрали будинок екскандидата в мери Харкова. За інформацією силовиків, злодії пошкодили вхідні двері та проникли в будинок 47-річного депутата міськради. За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 185 КК України (“Крадіжка”). За інформацією Newsroom, жертвою злодіїв став екскандидат у мери Харкова від “Самопомочі” Тарас Ситенко. Зловмисники винесли з будинку депутата міськради три шуби та травматичний пістолет “Форт-12Р”.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі