Знайшли тіло під мостом: у Харкові затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка

33-річному підозрюваному вручили підозру та обрали запобіжний захід. Затриманому загрожує до 15 років в’язниці. Про це 22 листопада повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, у Харкові під час розпивання алкогольних напоїв між двома чоловіками стався конфлікт. 33-річний фігурант взяв зі столу пляшку і кілька разів ударив нею по голові свого приятеля. В результаті отриманої травми потерпілий втратив свідомість. Після цього буян продовжив бити приятеля, поки той не помер.

СБУ врятувала Харківського фермера від тортур і вбивства

Щоб приховати сліди злочину, фігурант відтягнув тіло загиблого до водойми та зник. Правоохоронці по гарячих слідах затримали 33-річного харків’янина. 22 листопада слідчі вручили йому підозру за статтею 115 (“умисне вбивство”) КК України. Наразі чоловік перебуває під вартою без права внесення застави. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

hop_vbyvstvo_1_2.jpeg

 

У Харкові знайшли вбивцю таксиста

Нагадаємо, в суботу, 20 листопада, в кар’єрі по проспекту Тракторобудівників місцеві жителі виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 115 (“умисне вбивство”) Кримінального кодексу України.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі