Знайшов боєприпас на дачі: під Харковом поранило школяра

Інцидент стався біля села Коробочкине Чугуївського району. Про це 4 листопада повідомили у відділі комунікації Головного управління поліції в Харківській області.

Повідомлення про вибух на території Малиновської ОТГ надійшло правоохоронцям напередодні. На місці слідчі з’ясували, що компанія з п’яти хлопців віком від 9 до 14 років з села Коробочкине виїхала в поле збирати залишки капусти.

4.jpg

На території приватної дачі один з підлітків знайшов піротехнічний пристрій і відірвав чеку. В результаті прогримів вибух і 13-річному школяреві відірвало фалангу пальця. Товариші викликали поліцію і подзвонили до швидкої. З пораненням кисті хлопчика шпиталізували до лікарні. Інформацію про подію зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень.

Бійці АТО постачали торговцю зброєю автомати, міни та гранати

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області у дворі приватного будинку прогримів вибух. За інформацією поліції, НП сталася в селищі Куп’янськ-Вузловий. Як повідомив 46-річний власник будинку, вночі він почув хлопок, а коли вранці вийшов у двір – то помітив сліди вибуху. Осколки пошкодили скло, а також цегляну кладку будинку.

 

Коментарі