Аваков розповів про свої політичні симпатії та від кого “задовбалася” Україна

Ексміністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в ефірі програми “Народ проти” на телеканалі “Україна 24” розповів про свої політичні пристрасті та про те, чи збирається він і далі будувати свою політичну кар’єру.

Так, Аваков зазначив, що він – прихильник збалансованої політики. Міністр додав, що не сприймає крайнощів і в політиці вважає себе центристом. Вкрай праві або вкрай ліві політичні погляди його не приваблюють.

Ексголова МВС Аваков вперше розповів, чому зважився піти у відставку

“Я думаю, що Україна “задовбалася” від приватних політичних проєктів, які кожен будує під себе… я думаю, що потрібно говорити концептуальні речі. І в рамках цих концептуальних речей спостерігати. Я прихильник балансу. Баланс – моя релігія. Коли баланс існує – існує і розвиток для всіх. Коли балансу не існує – існують проблеми… Але я визнаю, що є ліві центристи…, є праві центристи … подумаймо про те, щоб всі ці розумні та різні люди спробували зробити альянс…, який дозволить зробити баланс, який би рухав нашу країну вперед. Ось це те, чим я хочу займатися. Так, це політика. Так, це буде. Я нікуди не подінуся, я цим буду займатися” – розповів він.

Аваков розповів про своє ставлення до нового міністра МВС

На питання про те, в якій ролі він бачить себе в політичному житті країни – учасником або “продюсером” – Аваков заявив “Ми будемо займатися політичним управлінням для країни”.

Нагадаємо, 13 липня 2021 року Аваков написав заяву про відставку з поста міністра внутрішніх справ. 15 липня нардепи 291 голосом підтримали його звільнення. Новим головою МВС став депутат від “Слуг народу” Денис Монастирський.

Коментарі