Добивав боржника по дорозі на кладовище: в Одеській області чоловіка засудили за вбивство

Суд засудив 26-річного чоловіка до 13 років позбавлення волі. Про це 11 січня повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Правоохоронці кажуть: розгляд тривав близько року. Молодий чоловік прийшов до 42-річного односельця, який нібито заборгував йому гроші. Побивши чоловіка до напівсмерті, він поволок його на кладовище і по дорозі добивав жертву, яка втрачала свідомість. Сховавши тіло під шаром снігу та сміття, вбивця повернувся в будинок жертви, забрав його мобільний та пішов, як ні в чому не бувало. Через кілька днів правоохоронці відшукали тіло чоловіка та встановили обставини того, що сталося.

Під час досудового розслідування з’ясувалося, що перед скоєнням вбивства фігурант обікрав також будинок односельчанки, забравши велосипед, акумулятор та набір гайкових ключів.

Суд визнав хлопця винним у крадіжці та умисному вбивстві та засудив до 13 років колонії. Крім того, зловмиснику належить виплатити 300 тисяч гривень моральної та матеріальної компенсації матері загиблого від його рук чоловіка.

Жорстоке вбивство на Лисій горі: у Харкові хлопця засудили на 15 років

Нагадаємо, раніше харків’янин без причини вбив незнайомого чоловіка. Фігуранту загрожує до 15 років в’язниці. За даними слідства, 26 жовтня в районне відділення поліції надійшов виклик про те, що в продуктовому магазині біля станції метро “Олександра Масельського” побили чоловіка. 47-річного потерпілого з черепно-мозковою травмою доставили в лікарню, де він пізніше помер.

Коментарі