Київський педагог потрапила в скандал після того, як заявила, що вона не українка

У Києві вибухнув черговий скандал, цього разу – з вчителькою німецької мови однієї з київських шкіл. Педагог на одному з уроків привселюдно заявила, що вона не українка, а російська і пишається цим.

Відеозапис, на якому педагог робить цю заяву, опублікував канал “Катарсис”.

Харків’янка потрапила в скандал через російську рекламу

Відзначається, що інцидент стався в школі № 303 в Дарницькому районі Києва. Викладач висловила своє обурення тим, що її змушують розмовляти державною мовою – українською. Така реакція стала відповіддю на прохання учня, який попросив педагога говорити українською під час уроку.

“Я пишаюся тим, що я росіянка, а не українка. 70 років всі російською розмовляли і нічого!.. Потрібно звертатися до вчителя з повагою” – у відповідь заявила вчителька.

У коментарях під відео висловлюють різні позиції. Хтось радить показати відео директору школи, педагога звільнити. Хтось висловлює на її адресу погрози. Менша частина коментаторів пропонує відстати від людини.

Нагадаємо, раніше відомий львівський блогер-мільйонник Олександр Заліско потрапив у грандіозний скандал через те, що в день свого 29-річчя влаштував у Львівському будинку вчених еротичну вечірку з елементами БДСМ. Все б нічого, але в цей момент вся країна відзначала День пам’яті жертв Голодомору.

Коментарі