Кліматологи розповіли, якою буде нинішня зима

Попри всі раніше озвучені синоптиками сумні прогнози, насправді зима в Україні цього року буде набагато м’якше, ніж у 2020-2021 році. Однак все одно без морозів до -10 градусів і снігу не обійдеться, повідомляє ТСН.

 

У Харківській області оголосили жовтий рівень метеорологічної небезпеки

За прогнозами кліматологів, в січні 2022 року середня температура повітря буде на 3 градуси вище, ніж в минулі роки. В середньому, зимова температура буде на 1,5 градуса вище, ніж зазвичай. Однак циклони все ж будуть приносити з собою холоди, тому в певні періоди зими варто чекати й морозів до -10 градусів, і снігу.

У Харкові через сильну зливу в центрі міста утворилися величезні затори (Фото)

Вже цього тижня на Україну чекає різке похолодання. На сході температура вночі впаде до -8, на півночі – до -6, а на півдні та заході до -3 градусів. Вдень температура триматиметься близько нуля, а Полтавську, Сумську та Харківську області накриє циклон з дощами.

Нагадаємо, раніше в соцмережах опублікували звернення від імені студентів Харківського національного університету імені Василя Каразіна, в якому вони поскаржилися на відсутність опалення у вузі та відмову від введення дистанційки попри захворюваність.

Коментарі