Медведчуку вручили клопотання про арешт з альтернативою застави у 1 мільярд гривень

Про це повідомив його однопартієць Ренат Кузьмін. Документ передбачає запобіжний захід у рамках терміну досудового розслідування – до 19 листопада.

“Медведчуку тільки що вручили клопотання про арешт або заставу в один мільярд гривень. Це при тому, що Медведчук вже знаходиться під домашнім арештом, його не порушує і за законом суд просто не може змінити йому запобіжний захід на більш тяжкий”, – написав Кузьмін в своєму телеграм-каналі в понеділок.

Київський суд зобов’язав Віктора Медведчука виплатити 295 тисяч гривень харківському видавництву

За словами Кузьміна, раніше на Медведчука рішенням РНБО були накладені санкції і йому було заборонено здійснювати будь-які фінансові операції.

“А тепер вимагають внести заставу, свідомо знаючи, що перерахувати він її не зможе, навіть якщо і збере потрібну суму: банк просто не прийме платіж через заборону РНБО”, – зазначив нардеп.

У разі внесення застави Медведчук повинен з’являтися на кожну вимогу до відповідних держорганів, не залишати Київ і область без дозволу, оповіщати про зміну місця проживання та роботи, здати закордонний паспорт і носити електронний браслет.

Нагадаємо, раніше народному депутату від ОПЗЖ Віктору Медведчуку оголосили про підозру в державній зраді.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі