МОЗ затвердило список професій, для яких вакцинація є обов’язковою

У список увійшли педагоги і чиновники. Наказ набирає чинності через місяць з моменту його публікації. Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров’я.

Згідно з наказом МОЗ від 04.10.2021 № 2153, обов’язкової вакцинації проти COVID-19 підлягають співробітники:

– центральних органів виконавчої влади та їх територіальних органів;
– місцевих державних адміністрацій та їх структурних підрозділів;
– закладів освіти (сюди входять дошкільні, шкільні, позашкільні заклади, заклади професійної, професійної перед вищої, вищої, спеціалізованої освіти і наукові установи всіх типів і форм власності).

В Україні можуть ввести примусову вакцинацію – Ляшко

“Наступним етапом в цей перелік будуть включені працівники всіх державних установ, організацій та підприємств, соціальні працівники та працівники поштових послуг”, – зазначив голова МОЗ Віктор Ляшко.

Працівників, які підлягають обов’язковій вакцинації, але відмовляються робити щеплення, чекають санкції: їх відсторонять від роботи без збереження зарплати.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що першу українську вакцину будуть виробляти у Харкові. У місті почався монтаж лінії для виробництва вакцин проти грипу і COVID-19.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі