Нічна атака «Шахедів»: у Кривому Розі уточнили масштаби руйнувань

Майже півтори сотні будинків, медичні установи та заклади освіти постраждали в результаті нічної атаки у Кривому Розі.

Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул в Телеграмі.

За даними Вілкула, 127 багатоквартирних будинків та 22 приватні будинки, 24 заклади освіти та 7 медичних закладів отримали пошкодження внаслідок атаки.

Влада міста швидко залучила будівельну техніку та працівників комунальних підприємств для відновлення пошкодженого. Було організовано доставку будівельних матеріалів для жителів, які можуть самостійно відновлювати свої будинки, а також для ОСББ та керуючих компаній.

Вночі РФ запустила по Україні 17 “шахедів”: є влучання у Кривому Розі

Також були пошкоджені лінії електропередачі та водопровід. Для мешканців організовано постачання води. Енергетики працюють над відновленням електропостачання.

Після атаки міська влада та Рада оборони міста створили оперативні штаби для надання матеріальної допомоги мешканцям постраждалих районів. Штаби знаходяться у двох районах міста і займаються оцінкою збитків. Допомога буде нарахована окремо для кожного постраждалого, залежно від розміру збитків.

Нагадаємо, що ворожа атака безпілотниками сталася в Дніпропетровській області минулої ночі. Захисники з ПвК “Схід” збили шість “Шахедів”. У Кривому Розі були пошкоджені комунальне підприємство, одноповерхова адміністративна будівля та бокси для техніки. Пожежі були оперативно ліквідовані. Одна людина отримала поранення, їй надана медична допомога.

Коментарі