У Запорізькій області педофіл ґвалтував малолітніх, пропонуючи їм гроші та цукерки за секс

У місті Енергодар Запорізької області розшукується педофіл, який зґвалтував 12-річну дівчинку, повідомляє ГУНП в Запорізькій області.

У Дніпропетровській області 6-річна дитина пішла в школу та потонула у водоймі

15 лютого поліція виявила в Інтернеті публікацію в соціальній мережі, де розповідали про низку інцидентів в Енергодарі. Там якийсь зловмисник пропонував малолітнім цукерки та гроші в обмін на секс. Свої дії він знімав на мобільний телефон. А 16 лютого батьки 12-річної постраждалої написали заяву в поліцію.

Бійка дівчаток-підлітків у Запоріжжі: проти батьків побитої дівчини відкрили кримінальну справу на підставі коментаря у соцмережі

“За фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч .4 ст. 152 (зґвалтування) ККУ. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 3 ст. 301-1 (виготовлення, розповсюдження, збут дитячої порнографії або примус неповнолітньої особи до участі у створенні дитячої порнографії) Кримінального кодексу України” — сказано в повідомленні поліції.

У Києві 30-річна жінка з 17-річною подільницею змушували дітей зніматися в порно

Особу педофіла встановили — ним виявився 54-річний житель Енергодара. Зараз він перебуває в розшуку. Йому загрожує до 15 років за ґратами.

Нагадаємо, раніше в Києві суд обрав запобіжний захід для сімейної пари з Кіровоградської області, яка примушувала своїх дітей зніматися в дитячому порно та викладала це в інтернет з метою заробітку.

Коментарі