На помічника Володимира Зеленського вчинили замах: по машині стріляли із засідки

У середу, 22 вересня, невідомі обстріляли автомобіль першого помічника президента України Сергія Шефіра. Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції України.

Інцидент стався біля села Лісники Київської області. У машину потрапило понад 10 куль. Сергій Шефір, за попередньою інформацією, не постраждав, проте важко поранений його водій.

Біля харківського ресторану вночі стріляли з автомата

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група поліції. Силовики проводять спеціальну поліцейську операцію з розшуку зловмисників. Також правоохоронці шукають свідків НС.

Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова на своїй сторінці в Facebook повідомила, що по машині Шефіра стріляли зі зброї калібру 7,62. Також вона додала, що кримінальне провадження відкрили по ст. 115 (“умисне вбивство”) Кримінального кодексу України.

Водночас перші коментарі дав і голова фракції партії “Слуга народу” у Верховній Раді Давид Арахамія. Парламентарій зазначив, що по машині стріляли з лісу, де була влаштована засідка. Водій отримав три вогнепальні поранення, сам Шефір не постраждав, але знаходиться в шоковому стані.

Арахамія також назвав три можливі причини замаху: “привіт” від криміналітету та контрабандистів, “російський слід” і діяльність Шефіра по антиолігархічному напрямку.

Нагадаємо, раніше невідомий снайпер випустив кулю в колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса, який здійснював традиційну пробіжку по Білгородському шосе. Охоронці мера самі доставили його в лікарню, де медики боролися за його життя.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі