На Житомирщині судять чоловіка, який “помстився” патрульним за доньку

У Житомирській області місцевому жителю повідомили про підозру за грубе хуліганство, вчинене з особливим нахабством, повідомляє Житомирська обласна прокуратура.

Суть справи полягає в тому, що вночі 8 січня 68-річний житель Житомира вчинив агресивні дії щодо екіпажу патрульної поліції, а саме — кинув камінь у лобове скло поліцейського автомобіля та розбив його. Таким чином громадянин хотів “помститися” поліцейським, які склали адміністративний протокол на його дочку.

ДБР викрило поліцейських, які катували та знущалися з затриманих

Тепер “меснику” загрожує покарання — штраф від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років. Також його 29-річна донька за адміністративне правопорушення отримала протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) — за що дівчині загрожує штраф у розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Нагадаємо, раніше в Мелітополі в Запорізькій області вночі з 10 на 11 січня загинув у дорожньо-транспортній пригоді співробітник Національної поліції з дружиною.

Коментарі