Начальник прикордонної служби в Одесі забув задекларувати мільйони та ховав колумбійський паспорт

В Одесі під час обшуків у начальника місцевого управління Державної прикордонної служби було встановлено, що він – прихований колумбієць. Слідчі Державного бюро розслідувань, проводячи обшук у підозрюваного в корупції начальника Південного регіонального управління ДПСУ генерал-майора Олександра Мула, несподівано знайшли не тільки невраховані гроші.

У Харківській області двох поліцейських затримали на хабарі – прокуратура

Всього за підсумками обшуку слідчі знайшли незадекларований будинок вартістю в 6 млн грн і на 40 млн грн готівкової української та іноземної валюти – теж, природно, не відображеної в декларації. У його квартирі в Одесі виявили 587 тис. доларів та 380 тисяч євро. Крім того, були знайдені документи, що підтверджують право власності прикордонника на нерухомість в Італії, Іспанії та на рахунки в іноземних банків, де зберігалося 16 млн доларів.

У Харкові поліцейські вимагали хабар у чоловіка, який їхав з Росії до Києва

Але справжнім курйозом стало виявлення співробітниками ДБР … Колумбійського паспорта. Судячи з документа, звуть начальника прикордонної служби не Олександр Мул, а дуже навіть Хорхе Фернандес.

Нагадаємо, раніше 40-річний українець дав хабар у розмірі 400 доларів інспектору одного з відділів прикордонної служби в Харківській області. Як повідомили у відділі комунікації облУНП, за ці гроші зловмисник планував безперешкодно перетнути державний кордон України.

Коментарі