Названо розмір збитку, нанесеного Софійській площі в результаті дріфту

Слідство встановило попередні збитки на суму 50 тисяч гривень. Про це повідомив керівник столичної поліції Іван Виговський в інтерв’ю виданню Цензор.НЕТ.

“Наразі досудове розслідування ще триває, можемо говорити тільки про проміжні результати, тобто про встановлення попередньої суми матеріального збитку близько 50 тисяч гривень. Остаточну суму встановить призначена експертиза”, – уточнив Виговський.

“Дріфт року” в Харкові: трамвай зачепив кіоск і втратив пантограф

За його словами, перед зйомками ролика організатори звернулися за дозволом і в поліцію, і в мерію Києва, проте почали знімати, не дочекавшись відповідей. Про це не знали водії машин, підкреслив чиновник.

“Поліцейські, хоч і бачили це, і гадки не мали, що таке можна робити без дозволу. Адже зазвичай такі питання заздалегідь узгоджуються органами місцевого самоврядування. Тим більше, що за дозволом зверталися не в Головне управління, а в Шевченківське райуправління. Тому відреагували, вже коли надійшло повідомлення на 102. І відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (“хуліганство”) Кримінального кодексу України”, – додав глава київської поліції.

Нагадаємо, раніше в Києві на Софіївській площі невідомі влаштували дрифт на автомобілях. Відео в Facebook опублікував перший заступник гендиректора заповідника Софія Київська Вадим Кириленко.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі