Окупанти намагаються підготувати провокацію на Донбасі з “масовими похованнями” (Відео)

Російські окупанти разом з бойовиками за вказівкою Кремля ведуть підготовку провокації проти України. Передбачається спроба спекулювати на темі “масових поховань”, повідомляє ТСН.

Українська контррозвідка повідомила, що російські окупанти викопали на окупованій території вже 292 тіла, які намагаються видати за тіла місцевих жителів, “убитих українцями”. Заковика в тому, що це трупи вбитих у 2014 році проросійських бойовиків, частина з яких була розстріляна своїми ж.

Бойовики в ОРДЛО оголосили про масову евакуацію в Росію населення

Щобільше, окупанти ексгумують навіть тих, хто помер своєю смертю — щоб збільшити кількість “жертв української армії”, вони масово розоряють кладовища окупованого Донбасу. Бойовики та їхні куратори планують представити всі вириті трупи, як нібито “знайдені в одному місці”, щоб мати можливість заявити про “геноцид” на Донбасі. Хоча всім нормальним людям прекрасно відомо, що геноцид на Донбасі влаштовується виключно бойовиками та росіянами та звернений він на жителів окупованих районів.

Нагадаємо, раніше бойовики обстріляли гуманітарний конвой ООН на Донбасі. Проросійські бойовики обстріляли гуманітарний конвой організації Об’єднаних Націй в момент, коли машини проходили КПВВ “Щастя”. Чотири автомобілі на момент обстрілу вже пройшли прикордонний контроль, інші вісім залишилися в міжпозиційній зоні. Людей евакуювали в Укриття на території КПВВ.

Коментарі