Осінь коштувала Зеленському 10% рейтингу – але він все ще перший

Президент Володимир Зеленський залишається лідером у президентському рейтингу з 22% симпатиків. Його найближчий конкурент Петро Порошенко має тільки 15% підтримки серед українців, йдеться в результатах опитування, проведеного Соціологічною групою “Рейтинг”.

“Порошенко був би не гірше”: Комаровський заявив, що розчарувався в Зеленському

Підтримка українців розподілилася наступним чином:

Зеленський – 21,8%
Порошенко – 14,5%
Бойко – 11%
Тимошенко – 10,8%
Разумков – 8,8%
Мураєв – 6,4%
Смешко – 6,2%
Гройсман – 5,7%.

Решта кандидатів набирають в рейтингу менше ніж 5% підтримки.

При цьому 33% респондентів вважають діяльність Зеленського задовільною. 65% їй категорично не задоволені. В цілому, в порівнянні з вереснем підтримка президента України впала на 10%.

ДБР та ГПУ вручили підозру Леросу «за середній палець в Раді»

Опитування проводилося у всіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю та типом поселення. Метод опитування: телефонне інтерв’ю з використанням комп’ютера.

Помилка репрезентативності дослідження з довірчою ймовірністю 0,95: не більше 1,5. Терміни проведення: 4-9 листопада 2021 року

Нагадаємо, за індексом задоволеності якістю міських сфер і послуг Харків посів сьоме місце серед 24-х обласних центрів України (замість Донецька і Луганська в дослідженні брали участь Маріуполь і Сіверськодонецьк). Перше місце в рейтингу посіла Вінниця. Також Харків випередили Луцьк, Івано-Франківськ, Чернігів, Хмельницький та Маріуполь.

Коментарі