Під Києвом на поліцейських напали з вилами

Інцидент стався в понеділок, 11 жовтня. Близько 18:00 в поліцію Київської області надійшло повідомлення про крадіжку інструментів. На місце були направлені поліцейські Калинівського райвідділу, повідомляє пресслужба поліції Київської області.

Прибувши на місце правоохоронці виявили двох чоловіків – 63-річного батька та його 28-річного сина. Вони перебували в стані алкогольного сп’яніння. Побачивши поліцейських, чоловіки почали нецензурно лаятися, хапати правоохоронців за одяг і кидатися в бійку.

Конфлікт в елітному ЖК Харкова: консьєржку довели до серцевого нападу

У якийсь момент молодий чоловік схопив вила і накинувся на патрульних. На зауваження поліцейських припинити напад чоловік не реагував. Зупинити його вони змогли попереджувальним пострілом у повітря.

Тепер за фактом нападу на поліцейських порушено кримінальну справу за статтею про загрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Нагадаємо, раніше в Харкові чоловік накинувся на водія “швидкої допомоги”.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі