Російська ракета знищила будівлю університету у Харкові (Фото)

Про це 6 липня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов.

Вночі російські окупанти завдали кілька ракетних ударів по Харкову.  Близько 01:00 ворожий боєприпас упав на відкриту територію у Основ’янському районі міста. Ще одна ракета потрапила до адміністративної будівлі у Новобаварському районі — частину приміщень зруйновано. У Київському районі через ракетний удар фактично знищено будівлю вищого навчального закладу.

Окрім цього, військові Росії обстріляли Ізюмський, Харківський, Чугуївський, Богодухівський райони області. Горіли житлові будинки, відкриті території, поле із пшеницею. Протягом доби на Харківщині через російські обстріли постраждали троє людей, у тому числі дитина.

Рашисти обстріляли в Харкові ядерну установку “Джерело нейтронів”

“Поки російська “армія” знищує навчальні заклади, житлові будинки та поля з урожаєм – наші захисники утримують позиції. Наступальні операції РФ – безуспішні. Віримо у наших бійців ЗСУ та підтримуємо кожен на своєму фронті!”, — йдеться у повідомленні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі