Ще 7 областей перейшли до “червоної” зони

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій відправила до “червоної” зони поширення коронавірусу з 30 жовтня сім областей. Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчинов.

“Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 30 жовтня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки на території Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Хмельницької та Чернігівської областей”, – йдеться у повідомленні.

Харківська область не відповідає “червоній” зоні карантину – міністр охорони здоров’я

У “червоних” зонах забороняється робота закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків і магазинів, проведення масових заходів тощо. Обмеження не діятимуть, якщо 100% працівників і відвідувачів закладів (заходів) вакциновано.

Нагадаємо, раніше співробітники “Укрзалізниці” не пустили до потягів 15 пасажирів. Причиною відмови стала відсутність у пасажирів негативного тесту на коронавірус, сертифіката про вакцинацію або документа, що підтверджує отримання хоча б одного щеплення від COVID-19.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі