Скандал із заступником міністра МВС: ексчиновник до Майдану співпрацював з проросійським “Оплотом”

Попри те, що заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогилашвілі відправили у відставку за його бажанням після скандалу з хамством у бік поліцейського, продовжують з’являтися нові подробиці його життя, в якій також вистачало скандальних моментів. Так, з’ясувалося, що свого часу чиновник співпрацював з сумнозвісною проросійською організацією “Оплот”, майбутньою “кузнею кадрів” для проросійських бойовиків на Донбасі.

У центрі Львова активісти та музиканти побилися через російські пісні з матом (Відео)

Як повідомив волонтер Мирослав Гай, у 2013 році Гогилашвілі працював в організації “Центр здорової молоді”. Волонтер опублікував фото, на якому Гогилашвілі знаходиться разом з одним з функціонерів “Оплоту” – Олексієм Олійником, прихильником Путіна, який пізніше приєднається до бойовиків на Донбасі. Фото та відео з ними зняті у 2013 році під час конференції “Ми об’єдналися, щоб перемогти”.

 

Нагадаємо, Гогилашвілі потрапив у скандал 11 грудня, коли в зоні ООС на блокпосту посварився з поліцейськими. Лайка потрапила на відео — Гогилашвілі погрожував поліцейським, зневажав їх, хамив та лаявся. Ситуація викликала великий резонанс, та чиновник був змушений подати у відставку.

13 грудня в МВС повідомили, що Гогилашвілі відправлений у відставку.

Коментарі