18-річну українку в Німеччині зґвалтували двоє іноземців з українським громадянством

У німецькому Дюссельдорфі перед судом постали двоє чоловіків, яких звинувачують у жорстокому зґвалтуванні 18-річної української біженки з інтервалом у 10 хвилин на борту корабля-готелю Oscar Wilde. Про це повідомляє ТСН з посиланням на видання Bild.

У Хмельницькому чоловік увірвався до вбиральні ТРЦ та зґвалтував неповнолітню дівчинку

Так, 38-річний туніець Рашид Б. та 26-річний Абдуллахі А. з Нігерії нібито напали на українку, коли вона поверталася до свого номера після вечері на кораблі.

Вважається, що Рашид йшов за дівчиною, а потім силою увірвався до кімнати та напав на неї. За 10 хвилин після першого інциденту, до каюти дівчини увірвався другий підозрюваний і токож зґвалтував українку.

Прокуратура Дюссельдорфа повідомила, що обвинувачені не були знайомі, і немає доказів спільного плану між ними.

Відомо, що як і 18-річна жертва, обоє її кривдників виїхали з України через кілька днів після повномасштабного вторгнення Росії. Через Польщу вони потрапили до Німеччини.

Підозрювані мають українське громадянство. Рашид навчався на стоматолога в Україні, а Абдуллахі вивчав інформатику.

У Чугуєві керівника спортивного клубу та проросійського пропагандиста підозрюють у зґвалтуванні 12-річного хлопчика

Обвинуваченим не дали можливості виступити на слуханні, вони просто стояли перед представниками суду, поки зачитували їхню історію та подробиці справи. У разі визнання винними Рашиду та Абдуллахі загрожує ув’язнення та депортація. Потерпіла українка не з’явилася на суд через позитивний тест на коронавірус.

Коментарі