Сніг та сильні морози – синоптик розповіла, коли в Україні похолодає

В Україні до 18 листопада погода зіпсується настільки, що в цей день очікується мокрий сніг. Це буде перший сніг восени – взимку 2021 року, повідомила у своєму Facebook синоптик Наталка Діденко.

“До нас йде мокрий сніг! У цій сезонній Порі українського клімату перший мокрий сніг – нормальне явище. Цей мокрий сніг завтра буде маленьким по території, тому що вірогідний лише в північних районах Чернігівщини, Київщини, Сумської області, ясно, що в Карпатах, але все ж він, цей мокрий сніг, заявить, що з нашим кліматом поки що все більш менш ясно, і все йде за календарем”, – розповіла вона.

Харків’яни просять чиновників утеплити панельні будинки коштом бюджету

За її словами, вже 18 листопада із заходу до України підійде атмосферний фронт. Першими постраждають від поганої погоди західні та північні області країни – в них прийдуть опади у вигляді дощу і місцями мокрого снігу.

“Схід, центральна частина і Південь завтра ще побудуть без опадів. Температура повітря найближчої ночі буде низькою, -3 -11 градусів. Між іншим, минулої ночі навіть на Київщині спостерігалося 11 градусів морозу. Завтра вдень в Україні очікується + 2 + 8 градусів”, – зазначила синоптик.

19-20 листопада внаслідок впливу атмосферного фронту погода в Україні буде некомфортною – прогнозують опади та холодний поривчастий вітер.

Нагадаємо, в соцмережах опублікували звернення від імені студентів Харківського національного університету імені Василя Каразіна, в якому вони поскаржилися відсутність опалення у вузі та відмова від введення дистанційки попри захворюваність.

 

Коментарі