Трагедія у Слов’янську: наслідки удару російської армії (Фото, Відео)

У п’ятницю, 14 квітня, російська армія завдала удар по житловій забудові Слов’янська, що призвело до кількох вибухів та великих руйнувань.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив глава Офісу президента України Андрій Єрмак.

За його даними, в результаті обстрілу було зруйновано одну п’ятиповерхівку та згоріло кілька квартир в інших будинках.

Згідно з офіційними звітами, є багато жертв та поранених внаслідок цього нападу. Глава Донецької ОВА Павло Кириленко підтвердив, що під завалами одного з будинків перебувають люди, і на місці працюють рятувальники. Станом на 18:00 повідомлялося про 5 загиблих та 15 поранених. Зазначалось, що під завалами можуть перебувати семеро людей, у тому числі одна дитина.

Найбільш шокуючим новинним повідомленням була інформація про те, що дитина, яка була врятована з-під завалів, померла в машині швидкої допомоги. Про це повідомила радниця з комунікацій керівника Офісу Президента Дарія Зарівна у своєму Telegram-акаунті.

“На жаль, дитина померла в машині швидкої допомоги…”, — написала Зарівна.

За останнім оновленням наявної інформації, наданої головою Донецької ОВА Павлом Кириленком, станом на 21:00 кількість постраждалих налічує 8 загиблих та 21 поранений.

“Серед загиблих – дворічна дитина, яку, на жаль, не змогли врятувати після того, як витягнули з-під завалів. Ще 5 людей, імовірно, перебувають під уламками зруйнованого будинку”, — сказано у повідомленні Кириленка.

Коментарі