У центрі Києва знову сталася стрілянина та бійка, є постраждалі (Відео)

Навпроти штаб-квартири Служби безпеки України, в обміннику валюти, знову стався інцидент зі стріляниною та бійкою. Цього разу — з постраждалими, повідомляє канал “Всевидюче Око”.

Розстріл військових у Дніпрі: у ДБР спростували інформацію про суїцид строковика

Відзначається, що один з постраждалих — націоналіст Олексій Середюк, член націоналістичної організації “Братство” Дмитра Корчинського. Поруч з обмінником він перебував разом з членами іншої організації, “Катарсис”. У цій організації стверджують, що через обмінний пункт нібито проходять якісь грошові потоки та ведеться фінансування терористичних організацій “Л/ДНР”.

У поліції підтвердили, що бійка сталася між “активістами та працівниками фінансової установи”. Правоохоронці заявили про двох постраждалих та 14 затриманих. При цьому в поліції визнали факт стрілянини, але заявили, що постріли були попереджувальними та ніхто не постраждав. До ЄРДР внесли інформацію про правопорушення згідно зі ст. 296-2 (хуліганство) КК України.

В Україні спіймали групу, яка готувала масові заворушення (Відео)

Нагадаємо, ми писали про те, що в Києві біля головної будівлі Служби безпеки України вдень 25 січня сталася стрілянина. Очевидці повідомили про те, що стріляли біля обмінного валютного пункту навпроти штаб-квартири держбезпеки. Пізніше стало відомо, що вогонь у повітря вів охоронець пункту обміну валют.

Коментарі