У Дніпрі чоловік спробував пограбувати кафе, але щось пішло не так і його побили (Відео)

У Дніпрі стався курйозний випадок — чоловік спробував пограбувати одну з місцевих кав’ярень, але щось пішло не так, і невдачливого розбійника серйозно побили, повідомляє “Депо.Дніпро”.

У Донецькій області військовий ледь не забив битою цивільного

Відомо, що ввечері 25 січня невідомий ввалився в кав’ярню на вулиці Глінки з метою пограбувати заклад. Однак його зупинили відвідувачі, яким такі наміри чоловіка не сподобалися. Горе-бандит почав було намагатися прорватися через відвідувачів. Ті такого гумору не зрозуміли, в результаті бідолаха був нещадно битий ногами та викинутий із закладу на мороз. Скотившись сходами біля входу, невдаха грабіжник деякий час метався туди-сюди біля кафе, але в підсумку втік.

В Одесі вчителька побила п’ятикласника пляшкою прямо на уроці (відео)

“Він (грабіжник – ред.) почав просити перехожих викликати поліцію, тому що на нього напали озброєні люди. Після виклику поліцейських він зник”, — розповіли випадкові свідки.

Нагадаємо, у Києві біля головної будівлі Служби безпеки України вдень 25 січня сталася стрілянина. Очевидці повідомили про те, що стріляли біля обмінного валютного пункту навпроти штаб-квартири держбезпеки.

Коментарі