У Дніпрі розбещувач малолітніх та його жертва знайшли труп в покинутій будівлі

Жоден сценарист ніколи не закрутить сюжет так, як це здатне закрутити життя. Це доводить НП в Дніпрі, де в покинутій аптеці 2 січня знайшли труп жінки. При цьому тіло жінки знайшли чоловік і підліток — як пізніше з’ясувалося, педофіл та його майбутня жертва.

Про це повідомляють місцеві видання “Дніпро.Час” та “Дніпро.Оперативний“.

На новорічній вечірці в Польщі вбили українця

Тіло жінки віку близько 40-45 років виявилося одягнене в тонкі колготи та шорти й прикрите дошками та тканиною. Причина її смерті невідома, бо видимих пошкоджень на тілі поліція не знайшла, проте тіло лежить там досить давно, оскільки вже почало гнити. Її особу вдалося встановити — за життя жінка, як виявилося, не мала свого житла, і часто зловживала алкоголем.

При цьому несподіваний поворот стався щодо тих, хто виявив тіло — це були 39-річний чоловік та 14-річний підліток. Поліцейським здалося дивним, що вони навіщось проникли в покинуту будівлю та вони вчинили обом допит. У процесі бесіди виявилося, що перед правоохоронцями — педофіл і його майбутня жертва; підліток, якого чоловік збирався розтлити, доказом чого стало листування в його телефоні. Чоловіка затримали.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі суд засудив до 14 років позбавлення волі українця, який жорстоко вбив свою кохану.

Коментарі