У Дніпропетровській області 4-річну дівчинку забили до смерті: підозрюють батька

Трагедія сталася в селі Миколаївка. Як повідомляє видання “Дніпро Оперативний“, медики виявили в дитячому ліжечку тіло дитини з ознаками насильницької смерті. На тулубі та кінцівках були численні синці.

За попередніми даними, дитина померла через черепно-мозкову травму та крововиливи в мозок, які спровокували побої. За інформацією видання, батько дівчинки – 38-річний безробітний житель села побив дитину тиждень тому. Що стало причиною жорстокого поводження з малятком, не відомо.

Правоохоронці затримали його за підозрою в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть. Якщо провину чоловіка доведуть в суді, йому загрожує від 7 до 10 років ув’язнення.

“Бився з дітьми, бив цеглою і палицею”: що відомо про підозрюваного у вбивстві шестирічної Мирослави

Нагадаємо, раніше в Харківській області засудили чоловіка, який розправився з дитиною на кладовищі. Страшний злочин стався у вересні 2017 року в селищі Великий Бурлук. Психічно нездоровий чоловік зустрів другокласника, коли той збирав їжу на кладовищі. Зловмисник напоїв дев’ятирічного хлопчика, а коли той втратив свідомість – вирішив вбити. Тіло дитини виявлять лише через два місяці. Експерти нарахують на ньому 33 ножових поранення. За умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене з особливою жорстокістю, суд засудив зловмисника до 15 років позбавлення волі.

Коментарі