У Луцьку заарештували на два місяці підлітка, який зніс людей на пішохідному переході

16-річний житель Луцька, який у грудні 2021 року протаранив натовп пішоходів на переході в місті, отримав повідомлення про підозру відразу за двома статтями Кримінального кодексу України, повідомляє пресслужба МВС.

Після смертельної ДТП правоохоронці обшукали готель та будинок Ярославського (Фото)

Попередньо хлопцеві, якому повідомили про підозру в порушенні Правил дорожнього руху, обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Однак 10 лютого фігуранту повідомили про підозру за ст. ч. 2 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України, а суд постановив змінити запобіжний захід на утримання під вартою.

“В ході досудового розслідування встановлено, що підозрюваний причетний ще до скоєння розбою: в листопаді минулого року він разом зі спільниками вчинили напад на лучанина та заволоділи телефоном, що належить йому. Також підліток незаконно заволодів транспортним засобом свого вітчима, на якому і скоїв ДТП”, — сказано в повідомленні.

Ярославський, допит та Лондон: все, що відомо про смертельну аварію під Харковом (доповнено)

За всі витівки хлопцеві загрожує не менше 10 років за ґратами.

Нагадаємо, 12 грудня 2021 року в Луцьку автомобіль в’їхав у натовп людей, що переходили дорогу по регульованому пішохідному переходу біля торгового центру. За кермом авто перебував 16-річний підліток. В результаті ДТП загинула жінка, а шестеро людей отримали травми.

Коментарі