У Києві раптово помер нардеп Антон Поляков: що наразі відомо

Народний депутат Антон Поляков помер у Києві сьогодні вночі.

Машину таксі, в якій перебував народний обранець, за порушення ПДР зупинили патрульні поліцейські, які і виявили Полякова на задньому сидінні в несвідомому стані. Медики швидкої намагалися надати допомогу, але врятувати чоловіка їм не вдалося. Все цінне, документи і гроші залишилися при ньому.

За словами водія таксі, за кілька хвилин до події пасажир сів у його машину біля зупинки громадського транспорту в Дніпровському районі столиці, після чого його почало нудити.

У Верховній Раді привітали Путіна з днем ​​народження відомою харківською кричалкою

За результатами розтину, смерть народного депутата наступила в результаті гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця.
 
Слідство поки очікує результати інших судово-медичних досліджень.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 115 (“умисне вбивство”) КК України. Досудове розслідування проводять слідчі ГУ Нацполіції СУ ГУ в Києві. Правоохоронці оглянули автомобіль і допитують водія.

Нагадаємо, раніше від вогнепального поранення помер мер Кривого Рогу Костянтин Павлов. 48-річного чиновника знайшли застреленим у його будинку в селі Вільне 15 серпня. Слідство розглядає три версії смерті політика: самогубство, вбивство і необережне поводження зі зброєю.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі