У Києві затримали двох хлопців, які побили та пограбували телеведучого

23-річні жителі Волинської та Миколаївської областей напали на журналіста Андрія Куликова. Інцидент стався в Різдво. Спочатку молоді люди попросили у нього закурити, але, отримавши відмову, напали і пограбували.

Як повідомили 11 січня в пресслужбі київської прокуратури, перебуваючи біля будинку по проспекту Перемоги в Києві, хлопці завдали жертві кілька ударів руками і ногами в область голови і грудної клітини. Після цього у нього забрали гроші, банківську карту і мобільний телефон.

Завдяки оперативним заходам їх швидко розшукали і затримали. З’ясувалося, що один з фігурантів раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і незаконне зберігання наркотиків, інший проходить обвинуваченим у провадженні за фактом скоєння крадіжки. На даний час хлопцям повідомили про підозру, суд відправив їх під варту.

Андрій Куликов розповів ЗМІ, що грабіжники відняли у нього 3000 гривень готівкою та буквально вибили пін-код від банківської картки.

snimok_ekrana_ot_2022-01-11_13-22-40.png

 

У Харкові грабіжники привезли жертву на капоті авто та вдарили ножем (Відео)

Нагадаємо, в червні на вулиці Гвардійців Широнінців вночі напали на 23-річного громадянина Марокко. Він приїхав на автомобілі товариша до місця свого проживання, а коли вийшов з легковика, до нього підійшли троє чоловіків з іншої машини. Вони побили хлопця і відібрали у нього сумку з грошима, мобільним телефоном, навушниками, ключами і документами. Один з нападників виявився співвітчизником потерпілого.

Коментарі