Де відзначити День Валентина в Харкові: ТОП-5 незвичайних варіантів свята

У День святого Валентина для харків’ян підготували масу сюрпризів. Містом традиційно колеситиме святковий трамвай, А у філармонії та дельфінарії влаштують романтичні шоу. Однак можна влаштувати та незвичайне святкування. Так, тригодинне купання в чані просто неба обійдеться в 1600 гривень, а катання на білих конях – мінімум 1800.

Нічне романтичне шоу “Love”

Прекрасним варіантом спільного дозвілля стане похід в дельфінарій “Немо”. Гостей чекають романтична атмосфера та естрадні номери за участю талановитих артистів — морських та океанічних мешканців.

ТОП-8 відомих музикантів з Харкова

Організатори свята гарантують, що цей вечір стане особливим для вас та вашої другої половинки. Початок заходу заплановано на 21:00. Вартість квитка для однієї людини становить 400 гривень.

Відвідувачі дельфінарію також можуть поплавати з дельфінами. За десятихвилинне купання з морськими тваринами парі доведеться заплатити 7000 гривень. У подарунок закохані отримають фото з дельфінами та картину, яку ті спеціально намалюють. Варто відзначити, що послугу спільного купання необхідно планувати заздалегідь.

Кінна прогулянка

Для любителів романтики справжнім сюрпризом стане прогулянка удвох на конях далеко від міського шуму та суєти. Якщо ви поки невпевнено тримаєтеся в сідлі — не біда. Досвідчені інструктори кінного клубу “Пасаж”, який розташований в Дергачах, допоможуть засвоїти кілька простих правил та в разі потреби супроводять вас.

ТОП-6 найпопулярніших тик-токерів Харкова

Тривалість прогулянки — одна година. За оренду кожної конячки доведеться заплатити по 400 гривень. Можна також замовити двох білих коней, але за них потрібно буде викласти по 900 гривень. Окремо оплачується і фотосесія з благородною твариною.

Крім цього, 14 лютого в Feldman Ecopark відбудеться грандіозна вистава. У районі стайні можна буде побачити трюки коней, фаєр-шоу, а також естрадні номери за участю тварин. Всім бажаючим нададуть можливість покататися верхи.

Купання в дубовому чані просто неба

Незвичайна SPA-процедура стане справжньою пригодою для пари, яка не проти внести у відносини нотку розумного екстриму. Ванна для двох в дубовому чані з ароматними травами просто неба з видом на водойму подарує незабутні враження та налаштує на романтичний лад. SPA-комплекс “Red monkey wake park” знаходиться на вулиці Достоєвського, 1, біля Основ’янського озера.

Купання в Дубовому чані розслабляє та зміцнює організм. Біля чана обладнаний вихід до озера, в якому за бажанням можна зануритися, а потім повернутися в теплу ванну.

ТОП-10 дивовижних місць в Харківській області, про які ви могли не знати

За три години процедур доведеться заплатити 1600 гривень. За ці гроші ви також отримаєте доступ до альтанки. У вартість входить мангал, дрова оплачуються окремо.

Велике симфонічне шоу

Любителям витонченої романтики та живої музики варто звернути увагу на незвичайну програму Харківської філармонії, підготовлену спеціально до Дня святого Валентина. На гостей вечора чекають хіти світової класики, імпровізації професійних музикантів, гумористичні сюрпризи, розіграші та подарунки від оркестру та головного диригента філармонії. Захід відбудеться напередодні свята — 13 лютого, Початок — о 19:00. За квиток доведеться заплатити від 240 до 550 гривень з людини.

Ще один концерт для шанувальників симфонічної музики пройде 14 лютого в залі Палацу студентів юридичного університету. Програма Prime Orchestra “Музика любові” — це феєричне шоу, наповнене пристрасними, ніжними та чуттєвими хітами, які нагадають про найголовніше і хвилююче в житті. Початок концерту відбудеться о 19:00. Вартість квитків — від 340 гривень.

Квест для дорослих

Щоб перевірити почуття в екстремальних обставинах та відчути адреналін, закоханим пропонують разом пройти квест. Під час гри можна буде подивитися, як супутник або супутниця поводяться в нестандартній ситуації.

ТОП-5 оригінальних місць для весільної фотосесії в Харківській області

Парам пропонують пригоди на будь-який смак та різної складності: ужастики, детективи, романтичні історії, шпигунські сюжети, проходження лабіринтів.

За окрему плату ви можете також замовити гру з індивідуальними, підібраними тільки для вас завданнями. Організатори заходу гарантують безпеку, тактовний супровід, якісний антураж та, звичайно ж, масу позитивних вражень. Вартість квесту варіюється в межах 1300 гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі