У “ЛНР” заявили, що їхня територія — вся Луганська область, та закликали українські війська відступити

Терористична організація “ЛНР” заявила, що вважає своєю територією всю Луганську область України та закликала Україну відвести війська.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на заяву так званого “віцеспікера парламенту ЛНР” Дмитра Хорошилова.

“У рамках законодавства наших республік є закони про держкордон, які говорять чітко про те, що територія Луганської народної республіки – це територія колишньої Луганської області… є наша територія, окупована українськими військами. Я думаю, що ми повинні закликати Україну відвести війська добровільно”, — заявив терорист.

Незалежність так званих “ДНР” та “ЛНР”: Зеленський поговорив з Байденом

За словами бойовика, якщо Україна відмовиться відводити війська, тоді терористи та їх російські покровителі приймуть рішення, яке нібито “дозволить встановити мир та відновити територіальну цілісність на всій території Луганської народної республіки”. Іншими словами, терорист загрожує Києву повномасштабною війною.

Нагадаємо, 21 лютого президент Російської Федерації визнав терористичні квазіреспубліки “Л/ДНР” та підписав з главами псевдореспублік договір про дружбу і співпрацю. Це сталося ввечері, після телезвернення Володимира Путіна.

Окупанти намагаються підготувати провокацію на Донбасі з “масовими похованнями” (Відео)

Визнавши “незалежність” окупованих районів Донецької та Луганської областей Росія порушила суверенітет та територіальну цілісність України та легалізує свої війська на Донбасі, що знаходилися там з 2014 року. Про це Володимир Зеленський заявив у нічному зверненні до українців.

Коментарі